Mi o nama

Commel-Priključni kablovi,Beograd, radi uspešno već 9 godina, a osnovan je kao kćerka-firma proizvođačke firme Commel-Zagreb, koja već 20 godina predstavlja sinonim za proizvodni program kablovske konfekcije u regiji. Osnovna delatnost Commel-Priključnih kablova je plasman asortimana roba Commela-Zagreb.

Kvalitet i sigurnost glavne su osobine naših proizvoda, kao što su kablovske motalice, gradilišni razdelni ormari, prenosive utičnice, produžni kablovi, priključni kablovi s nerastavljivim izlivenim utikačima.

Naši proizvodi namenjeni su tržištu široke potrošnje, trgovačkoj mreži elektro materijala, tržištu profesionalne namene, kao i industriji električnih aparata.

Za sve naše proizvode izvršeno je nadzorno ispitivanje prema Naredbi o obaveznom atestiranju elektroenergetskih izolovanih provodnika i kablova ("Sl.list SFRJ", br. 43/88) i po Pravilniku o obaveznom atestiranju proizvoda koji prouzrokuju radiofrekvencijske smetnje ("Sl.list SFRJ", br. 30 od 26.04.1991), te zahtevima međunarodnih normi IEC, EN, DIN VDE. Svi proizvodi proizvedeni su i po standardu SRPS N. C03.302:1990 na osnovu plana sertifikacije broj KA.089/08 od 2008.06.12. INN "Vinča". Oznakama usklađenosti na proizvodima (C, CE) dokazujemo usklađenost proizvoda. Priključni kablovi za industriju električnih uređaja nose znak kvaliteta VDE.

Commel-Priključni kablovi posluje sa zadovljavajućim lagerom robe u Beogradu i svakodnevnom dostavom robe kupcima širom Srbije.

Naše poslovanje uvek je usmereno na zadovoljenje Vaših potreba.

Vaše sugestije i primedbe uvek su dobrodošle.

Zahvaljujemo na dobroj poslovnoj saradnji!

Vaš Commel

 

Zašto baš Commel?

01 60X40 POSLOVANJE s nama osigurava Vam pristup kvalitetnoj ponudi po konkurentnoj ceni. Nudimo Vam kompletnu uslugu dostave robe, slaganja polica, brigu oko našeg asortimana u Vašim prodajnim mestima, garanciju za pojedine proizvode, akcijske prodaje...
02 60X40 KVALITET je prioritet naše firme. Svi proizvodi u skladu su sa odredbama i zahtevima međunarodnih normi.
03 60X40 GARANCIJA na pojedine proizvode do 3 godine.
04 60X40 NIŽE CENE u odnosu na konkurenciju, jer se, poslujući s nama, nalazite na polaznoj tački proizvoda - kod proizvođača!
05 60X40 STALNOST ASORTIMANA koji se svake godine dopunjuje. Takođe, dopune skladišta su dnevne, tako da su isporuke uvek potpune.
06 60X40 BRIGA OKO NAŠEG ASORTIMANA na Vašim policama je naša! U dogovoru s Vama, naši zaposleni na terenu obići će Vaše prodajno mesto i pomoći Vašim radnicima oko izlaganja robe, naručivanja, edukovati ih o tehničkim karakteristikama proizvoda i opskrbiti promotivnim materijalima.
07 60X40 DOSTAVA ROBE u vrlo kratkom roku.
08 60X40 MODERNO DIZAJNIRANA PAKOVANJA naših proizvoda prilagođena su Vašim potrebama, pa su posebno označena EAN kodovima radi potpune automatizacije poslovanja u skladištu i trgovini.
09 60X40 TIM ZAPOSLENIH koji svojim pozitivnim stavom olakšavaju poslovanje s nama. Mi smo ovde radi Vas!

Commel-Priključni kablovi - Vaš siguran priključak na energiju!